Kasvattajina ovat äiti Sari Ylipelkonen ja tytär Milja Ketoja. Asumme Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla. Koirat ovat kuuluneet elämäämme aina. Agatan kennelin juuret johtavat vuoteen 1981 jolloin Sari hankki ensimmäisen newfoundlandinkoiransa. Kennelin nimi tuleekin Sarin ensimmäisen nöffin, Tuuteron Agatan mukaan. Agatan-kennelin alle nöffejä on syntynyt vuosina 1981-2006.

Irskit tulivat kuvioihin vuonna 2012 kun Eevi saapui
Karamell-in kennelistä. Toivoimme sopivan kokoista, reipasta kotikoiraa. Koiraa jonka kanssa voi mennä ja tehdä mitä vain. Koira jolta virta ei lopu kesken mutta ei hypi pitkin seiniä jos välillä on rauhallisempaa menoa.
Tämän ja paljon enemmän saimme Eevin myötä. Nyt irskejä meillä on kolme, Tove ja Eevi Miljan luona ja Pärri Sarin kanssa. Sarin luona asuu myös saksanseisoja Vilma ja Miljan luona maskotin virkaa tekevä kääpiösnautseri Kiti.

Kasvatuksemme on pienimuotoista eikä Agatan-pentuja ole tulossa joka vuosi. Koirat ovat meille ennen kaikkea perheenjäseniä. Kasvatuksemme pääpaino on terveydessä ja luonteessa, rodunomaista ulkonäköä unohtamatta.

Meiltä pentua ei voi varata puhelimitse, pennun ostajan ja kasvattajan välinen
luottamus pitää muodostua ennen varaamista.

Olemme allekirjoittaneet Suomen kennelliiton
kasvattajasitoumuksen. Olemme molemmat myös pätevöityneitä kehäsihteereitä.

Kuva: Pia Asell